Tellegen is een kleine, openbare basisschool in het hartje van Wijhe. In en om onze school hebben we heel veel speel- en leefruimte. We beschikken over een groot plein en een groot grasveld om vrij te spelen en te voetballen.

Het uitgangspunt van ons onderwijs is dat ieder kind uniek is en zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Een optimale ontwikkeling komt tot stand als je je veilig voelt op school. Dit bereiken wij door veel aandacht te hebben voor onze omgangsafspraken. Binnen de kanjerlessen leren we hoe het is om in de schoenen van een ander te staan. Wij stimuleren op school dat iedereen elkaar helpt! Het onderwijs maken we samen! Dit doen wij door op vaste momenten in de week de oudere kinderen klas overstijgend zorg te laten dragen voor jongere kinderen. Dit werkt fantastisch en daar zijn wij trots op!

We zijn dan wel een kleine school, maar we hebben grote ambities! Wij investeren veel tijd en energie om onze kinderen modern en kwalitatief goed onderwijs aan te kunnen bieden. Daarom werken wij vanaf groep 4 met elke kind een eigen digitaal leermiddel. We werken in groep 4-5-6 met Gynzy iPads en in groep 7 en 8 met Chromebooks.

Op onze school zitten ca. 60 kinderen, de meeste komen uit Wijhe zelf, maar ook uit het omliggende dorp Elshof.

"Wandel" met onze Tess mee door onze school in de kennismakingsfilm hieronder
of bekijk de informatie onder het kopje ‘nieuwe ouders

                                                                                  

 

 


 

 

Met vriendelijke groet,

namens ons hele team,

 

Claudia Diepstraten

 

directeur o.b.s. Tellegen

Tel: 0570-521252 (buiten schooltijd) en 06-13074574 (onder schooltijd)

Email: obstellegen@de-mare.org

 

                                
Ruimte voor Talent
08-09-2015 00:00:00

02-04-2015 00:00:00

Volg ons ook via Facebook

klik op onderstaande afbeelding