Algemene schoolregels

• Gymkleding, gymschoenen (geen balletschoentjes) en laarzen moeten voorzien zijn van naam.

• Na de gymles(vanaf groep 5) moet er een douche genomen worden (handdoek mee!).

• Wanneer je niet mee kunt gymmen, dan moet dit door de ouder bij de leerkracht worden gemeld.

• Boeken die vernield of zoekgeraakt zijn moeten vergoed worden.

• Een fiets meenemen mag alleen door kinderen die gymnastiek of zwemmen hebben, of die te ver van school wonen (Dit i.v.m. de beperkte ruimte, de fietsgrens hiervoor hangt op school.)

• Snoepen is alleen toegestaan bij verjaardagen.

• Telefoneren met de school bij voorkeur voor en na schooltijd of tijdens de pauze

• Mobiele telefoons zijn op school niet toegestaan. Een uitzondering vormen de kinderen waarbij dit door de fietsafstand toch wenselijk is. Het mobieltje wordt ter bewaring ingeleverd bij de leerkracht.

Schoolregels specifiek voor groep 1 en 2

• De kleuters gymmen in het speellokaal op gymschoentjes. De gymschoentjes graag voorzien van naam, deze blijven gedurende het jaar op school.

• De kleuters gymmen in hun ondergoed.

• Verjaardagen van vader, moeder, opa of oma kunnen aangegeven worden op een lijst in de klas.

• De kleuters mogen voor het begin van de school enige minuten eerder naar binnen gaan. Ouders mogen de kleuters tot in het lokaal brengen.

Een aantal keren per jaar is er een speelgoedmorgen. Kinderen mogen dan een spelletje meenemen. Data worden bekend gemaakt in het maandnieuws.

Terug naar Zorg voor de leerling