Een schoolkeuze maken voor uw kind is geen lichtzinnige bezigheid. U neemt immers een belangrijke beslissing voor een lange periode in het leven van uw kind. Zowel voor u als voor uw kind is het een spannende tijd. Wij willen dit zo plezierig en ongedwongen mogelijk maken door u van harte welkom te heten!

Kennismaken met onze school kan op 3 manieren:

1) Op afspraak

U kunt contact opnemen voor een afspraak met Fedor Baarslag of Hennie Fiet of een email sturen naar obstellegen@de-mare-scholen.nl

Telefoon onder schooltijd: 06-1307457      Telefoon voor en na schooltijd: 0570-521252

2) U kunt met uw kind de meespeel-dagen van dit schooljaar bezoeken

Uw kind mag een ochtend komen om mee te spelen met groep 1-2-3 en zo ervaren hoe leerzaam en leuk het is op de Tellegenschool. Ondertussen kunt u meekijken en een rondleiding krijgen. We eten om 10.00 uur ook samen fruit, dus fruit en drinken mee is handig.

Op de onderstaande data kunt u vrijblijvend hiervoor een afspraak maken:

• 6 t/m 10 november 2017 van 9.00 uur tot 10.30 uur

• 15 t/m 19 januari  2018 van 9.00 uur tot 10.30 uur

3) Speciale open dag (voor u en uw kind)

Wij houden met onze ouders, leerlingen en team een speciale open dag voor nieuwe gezinnen op zaterdag 27 januari 2018 van 10.30 uur tot 12.00 uur.

U bent dan met kind van harte welkom om kennis te maken met de kenmerkende activiteiten van onze school. Er worden allerlei workshops gegeven waarbij uw kind mag aansluiten. Daarnaast krijgt u een rondleiding en kunt u alle vragen stellen aan kinderen, ouders en team.

Aanmelden vooraf is niet nodig.

Aanmelden op onze school:

U kunt uw kind alle schooldagen van het schooljaar aanmelden. Echter is het voor een school om organisatorische redenen fijn om dit al vroegtijdig te weten. Een ander voordeel van vroegtijdige opgave dat het kind fijn kan toegroeien naar de gekozen basisschool. Om deze reden hanteren de Wijhese scholen in goed overleg met de gemeente een zogenaamde ‘gezamenlijke aanmelddag’.

Dit jaar is deze aanmelddag op obs Tellegen op maandagmiddag 29 januari om 14.30 uur ingepland. U kunt dan zonder afspraak terecht. Een ander moment kan ook, dan graag vooraf een afspraak maken.

Wennen / wendagen

Na de definititieve schoolkeuze mag het kind voor de 4e verjaardag al komen wennen. Op de eerste schooldag, meestal na de vierde verjaardag, kan uw kind echt op de basisschool beginnen.

Zij-instroom of andere bijzonderheden?

Komt uw kind door verhuizing naar onze school? Of is uw kind afkomstig van een SBAO-school of school voor speciaal onderwijs? Ook zij zijn welkom wanneer het onderwijs passend te maken is. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak met Fedor Baarslag.

Heel graag tot ziens!

Klik >> Hier << voor het digitale inschrijfformulier om een nieuwe leerling aan te melden.

OBS Tellegen

Achter de Hoven 37